Valtionhotellin perinteinen jazz-musiikin talvitapahtuma
pe 24.2.2023 klo 19.00 alkaen

Parin vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen nauttimaan Valtionhotellin suositusta perinteisen jazz-musiikin talvitapahtumasta ruokailuineen. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden vanhaa jazzia bluesista swingiin.

Iltaa tähdittää tunnettujen Jazz-konkareiden kvintetti, jossa soittavat, Antti Sarpila: klarinetti ja saksofoni, Seppo Hovi: piano, haitari ja juonto, Wade Mikkola: kontrapasso, Jartsa Karvonen: rummut, Pekka Toivanen: saksofoni.

Imatran Matkailuyhdistyksellä on varattu iltaan illalliskortteja hintaan 59 € (norm. 62€).Tarjolla on talven buffet-illallinen klo 19 – 21.30, showtime klo 21.30.

Ilmoittautumiset perjantaihin 10.2.23 mennessä Marja Lankiselle, marjalankinen0@gmail.com tai p. 040 5740433.

Naistenpäivän kunniaksi kauneusilta naisille keskiviikkona 8.3.2023 klo 18

Colosé Maahantuonti Careliána Oy kutsuu yhdistyksemme naisjäseniä (sorry miehet!) kauneusiltaan, jossa opastetaan löytämään omalle ihotyypille sopivia
ihonhoito- ja kauneustuotteita. Voit testata, tuoksutella ja tunnustella miltä
 ne tuntuvat iholla. Saat myös kokeilla erilaisia meikkaustekniikoita ammattilaisen
opastuksella.

Careliánan osoite: Pikkutatinkuja 3, 55510 Imatra (entinen Sienimäen koulu). Tutustu Colosé-tuotteisiin etukäteen: www.colose.fi. Tilaisuuteen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 6.3.23 Marja Lankiselle  marjalankinen0@gmail.com tai p. 040 5740433.

imatra.kuvat.fi

Vierailunäytös ”Kaikki äitini, kaikki tyttäreni”, Teatteri Imatra ke 15.3.2023 klo 19

Suomen Komediateatterin yli 100 000 katsojaa kerännyt, yleisön rakastama lämmin ja hauska, viiltävä japirullinen esitys äitien ja tyttärien välisestä suhteesta
 tulee Imatralle, näyttämöllä Miitta Sorvali, SannaStellan ja Pirjo Heikkilä.
 Lipun hinta 34€.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 22.2.23 Marja Lankiselle marjalankinen0@gmail.com tai p. 040 5740433.

imatra.kuvat.fi

Kevätkokous ja musikaali ”Piaf – pikkuvarpunen” pe 14.4.2023

Imatran Matkailuyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään perjantaina 14.4.2023 klo 17.30konditoria Imatrankoskessa. Kokouksessa käsitellään
sääntömääräiset kevätkokousasiat. Kahvitarjoilu.

Kokouksen jälkeen on mahdollisuus mennä katsomaan Teatteri Imatran ”Piaf – pikkuvarpunen” -musikaalia, joka alkaa klo 19. Pääroolissa on Hanna Kaskela.   Lipun hinta on 31€.

Ilmoittautumiset sekä kokoukseen, että teatteriin viimeistään keskiviikkona 22.3.23. Marja Lankiselle marjalankinen0@gmail.com tai p. 040 5740433.

Makumatka Buttenhoffille to 20.4.2023 klo 18

Makumatkan maut saadaan tänä vuonna Ranskasta. Teema on linjassa Teatteri Imatran kevään Piaf–musikaalin kanssa. Aterian hinta on 50€ jäseniltä ja 60€ ei-jäseniltä.
Ilmoittautumiset
viimeistään perjantaina 7.4.23 Sirpa Jääskeläiselle jaaskelainensirpahelena@gmail.com tai p. 040 580 2851.

Uusia kanavia avattu yhdistykselle:

sähköpostiosoite: imatranmatkailuyhdistys@gmail.com

facebook-sivusto: Imatran Matkailuyhdistys ry Facebook, josta saa tietoa ajankohtaisista asioista, julkaistaan valokuvia ym. Käykäähän tykkäämässä!

Sirpa Jääskeläinen aloitti uutena puheenjohtajana

Syyskokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2023-2024 valittiin Sirpa Jääskeläinen . Onnea ja menestystä uuteen tehtävään Sirpa! Kiitos Matti monen vuoden ansiokkaasta puheenjohtajuudesta!

Hieno huomionosoitus yhdistyksellemme!

Imatran Matkailuyhdistys ry:lle myönnettiin hieno huomionosoitus 70 vuotisen taipaleen kunniaksi Itsenäisyyspäivän juhlassa Valtionhotellissa. Matti sai kunniatehtävän ja pääsi osallistumaan itsenäisyyden ketjun taontaan.

Imatralaisessa itsenäisyysperinteessä yli 200 kiloa painava ketju pitenee joka vuosi rengas kerrallaan, Valtionhotellin seinälle ripustettu ketju lasketaan alas kerran vuodessa ja kannetaan Valtionhotellin suureen saliin juhlallisesti Finlandia-hymnin tahdissa takomista varten.

Ketju muistuttaa vapaudesta. Renkaan takominen on kunniatehtävä, johon vuosittain valitaan imatralaisten yritysten ja yhdistysten edustajia tai muita paikallisia vaikuttajia.

Järjestämämme MATKAT näet täältä