Kuva Mustan ja valkoisen teatterifestivaali

 

TRY ME GOOD KING – Henrik VIII:n kuningattarien kohtalot (Suomi) 
Mustan ja valkoisen teatterifestivaalin esitys lauantaina 29.7.2023 klo 19
Imatran Matkailuyhdistys aloittaa yhteistyön Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalinkanssa. Festivaali järjestetään Imatralla 25.-29.7.2023. Festivaalin monipuolinen ohjelmisto koostuu perinteisestä draamasta, nykytanssiteatterista, katuteatterista, akrobatiasta, sirkuksesta ja vauhdikkaasta katumusiikista Koskenpartaalla. Esiintyjiä saapuu kaupunkiin jälleen useasta eri maasta. Jäsenenämme voit ostaa erikoishintaisen 20€ lipun oheiseen näytökseen 31.5.2023 mennessä. 
la 29.7. klo 19.00 Minna Tervamäen, Kati Outisen ja Pia Freundin tähdittämä 
TRY ME GOOD KING – Henrik VIII:n kuningattarien kohtalot (Suomi)
Kulttuuritalo Virta, Karelia-sali, 75 min

Liput varataan sähköpostitse: katri.latt@gmail.com
Viestin otsikkoon Imatran Matkailuyhdistyksen jäsenetu
Viestiin lippujen määrä ja tilaajan yhteystiedot
Katri laskuttaa lipun hinnan sähköpostilla suoraan jäseniltä (jäsenyys tarkistetaan) 
Tervetuloa nauttimaan teatterifestivaalin edusta ja upeasta näytöksestä! 
Lisää tietoa esityksestä ja festivaalista: https://blackandwhitetheatre.fi/
Matkailulehden Uutiskirje
Olet ehkä saanut sähköpostiisi Matkailulehden uutiskirjeen. Seuraavat uutiskirjeet tulevat sinulle vain, kun annat kirjeen lähettämiselle suostumuksesi tilaamalla sen itse.
Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Matkailulehti on jäsenetusi SMY:n jäsenenä. Kotiin kannetun lehden lisäksi Matkailulehden lukijoilla on luettavanaan verkkosivustoparastasuomessa.fi ja sähköinen uutiskirje.
Matkailulehden uutiskirje on täynnä kotimaanmatkailua. Se on maksuton kooste, missä kerrotaan kotimaanmatkailun ajankohtaisista uutisista ja kiinnostavista artikkeleista. Se voi sisältää Matkailulehden yhteistyökumppaneitten matkailuun liittyviä mainoksia ja tarjouksia. Uutiskirje ilmestyy n. 15 kertaa vuodessa.
Uutiskirjeen tilaajana olet tärkeässä roolissa:
  • Saat lisäarvoa jäsenyydellesi SMY:ssä
  • Vahvistat yhdessä Matkailulehden kanssa arvoa kotimaanmatkailun erikoismediana.
  • Saat tietoa kotimaanmatkailun tärpeistä lehden numeroiden välilläkin.
Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje ja olet mukana matkallamme ! Voit perua sen milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai lähettämällä viestin ”Perun Matkailulehden uutiskirjeen” osoitteeseentilaukset@matkailulehti.fi
Terveisin
Sirpa Mauravaara
Imatran Matkailuyhdistys ry
jäsenasiat

Uusia kanavia avattu yhdistykselle:

sähköpostiosoite: imatranmatkailuyhdistys@gmail.com

facebook-sivusto: Imatran Matkailuyhdistys ry Facebook, josta saa tietoa ajankohtaisista asioista, julkaistaan valokuvia ym. Käykäähän tykkäämässä!

 

Sirpa Jääskeläinen aloitti uutena puheenjohtajana

Syyskokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2023-2024 valittiin Sirpa Jääskeläinen . Onnea ja menestystä uuteen tehtävään Sirpa! Kiitos Matti monen vuoden ansiokkaasta puheenjohtajuudesta!

   

Hieno huomionosoitus yhdistyksellemme!

Imatran Matkailuyhdistys ry:lle myönnettiin hieno huomionosoitus 70 vuotisen taipaleen kunniaksi Itsenäisyyspäivän juhlassa Valtionhotellissa. Matti sai kunniatehtävän ja pääsi osallistumaan itsenäisyyden ketjun taontaan. 

Imatralaisessa itsenäisyysperinteessä yli 200 kiloa painava ketju pitenee joka vuosi rengas kerrallaan, Valtionhotellin seinälle ripustettu ketju lasketaan alas kerran vuodessa ja kannetaan Valtionhotellin suureen saliin juhlallisesti Finlandia-hymnin tahdissa takomista varten.

Ketju muistuttaa vapaudesta. Renkaan takominen on kunniatehtävä, johon vuosittain valitaan imatralaisten yritysten ja yhdistysten edustajia tai muita paikallisia vaikuttajia.

 

Järjestämämme MATKAT näet täältä